teamfoto

Dokter De Jong

Sinds 20 september 2021 is dokter De Jong op de woensdag bij ons werkzaam. Hij heeft spreekuren op woensdag ochtend en woensdag middag. Hij werkt ook in andere huisartsenpraktijken.

Coronacheck

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar vaccinatie@huisartshoornaar.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Coronavirus

Op dit moment bevindt ons land zich in de situatie met de COVID-19 (Corona) virus pandemie. Wij willen als team de gezondheidszorg in Hoornaar zo goed mogelijk laten draaien. Daarvoor hebben we u ook nodig.

Wanneer moet u wat doen?

Blijf thuis bij klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).

  • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft.
  • Bel ons als u steeds zieker wordt of moeilijker ademt.

Bent u ouder dan 70, of heeft u een chronische ziekte? Bel dan direct ons of de huisartsenpost als u: koorts heeft (meer dan 38 graden) OF een koortsig gevoel EN hoest of moeilijk ademt.

Het kan voorkomen dat mensen met hoestklachten of koorts, na overleg met de assistente, toch verzocht worden voor onderzoek naar de praktijk te komen. Dit zullen wij dan doen in een aparte spreekkamer met een eigen deur naar buiten, deze mensen mogen in geen geval in de wachtkamer plaatsnemen. Volg ten allen tijde de aanwijzingen van de assistente.

Wij zijn klaar met inentingen met het Astra Zeneca vaccin. Wanneer u graag een vaccin wilt kunt u contact opnemen met de GGD.

Heeft u vragen over het coronavirus, dan kunt u bellen met het landelijk informatienummer 0800-1351 of https://www.thuisarts.nl/nieuws/nieuwe-adviezen-tegen-coronavirus-in-nederland raadplegen.

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:

  • Het advies van de huisarts
  • De uitslagen van onderzoek
  • De lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Hoe logt u in? Via de patiƫntenomgeving op onze website www.huisartshoornaar.nl Als u hier nog geen account voor heeft, vraagt u deze aan via apotheek@huisartshoornaar.nl.

Klik hier om in te loggen

Alleen uw huisarts, de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens inzien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens pas nadat u veilig inlogt.

Kijk mee in uw medisch dossier