teamfoto

Griepvaccinatie

De oproepen voor de griepprik zijn allemaal verzonden en op 11 november zijn de meeste mensen langs gekomen voor de vaccinatie.

Wanneer u nog geen oproep hebt gehad terwijl u dat wel had verwacht mag u contact opnemen met de assistente of mailen naar vaccinatie@huisartshoornaar.nl

Wanneer u wel een oproep hebt gekregen maar nog niet gevaccineerd bent dan zijn er inhaal momenten mogelijk in november en december. U kunt via de assistente een afspraak maken.

Coronavirus

Op dit moment bevindt ons land zich in de situatie met de COVID-19 (Corona) virus pandemie. Wij willen als team de gezondheidszorg in Hoornaar zo goed mogelijk laten draaien. Daarvoor hebben we u ook nodig.

Wanneer moet u wat doen?

Blijf thuis bij klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).

  • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft.
  • Bel ons als u steeds zieker wordt of moeilijker ademt.

Bent u ouder dan 70, of heeft u een chronische ziekte? Bel dan direct ons of de huisartsenpost als u: koorts heeft (meer dan 38 graden) OF een koortsig gevoel EN hoest of moeilijk ademt.

Het kan voorkomen dat mensen met hoestklachten of koorts, na overleg met de assistente, toch verzocht worden voor onderzoek naar de praktijk te komen. Dit zullen wij dan doen in een aparte spreekkamer met een eigen deur naar buiten, deze mensen mogen in geen geval in de wachtkamer plaatsnemen. Volg ten allen tijde de aanwijzingen van de assistente.

Heeft u vragen over het coronavirus, dan kunt u bellen met het landelijk informatienummer 0800-1351 of https://www.thuisarts.nl/nieuws/nieuwe-adviezen-tegen-coronavirus-in-nederland raadplegen.