teamfoto

Recept bestellen

U kunt op verschillende manieren uw geneesmiddel bestellen:

  • Via de telefoon: 0183-581855, tussen 8:00 en 17:00 (woensdag tot 12:00)
  • Via email: apotheek@huisartshoornaar.nl. U krijgt een mail terug wanneer uw bestelling klaar staat.
  • Via de houten bak naast de balie. U kunt daar uw lege doosje of een briefje met uw bestelling in doen. Graag minimaal 1 week van tevoren doorgeven.
  • Herhaalservice: Wanneer u langere tijd dezelfde medicijnen gebruikt kunnen wij de herhaalmedicijnen automatisch voor u klaarleggen. U hoeft dan zelf niets te doen als uw medicijnen bijna op zijn. Wij overleggen op tijd met de huisarts en die kijkt of uw medicijnen herhaald mogen worden. Wil uw arts de medicijnen niet zonder meer herhalen en wil hij u eerst op het spreekuur zien? Dan neemt de arts of wij daarover contact met u op. U kunt het aan de assistente aangeven wanneer u gebruik wil maken van deze herhaal service. Dit kan per telefoon of per mail: apotheek@huisartshoornaar.nl
  • Medicijnen die u vaak en langdurig gebruikt (chronisch), kunt u via het patiëntenportaal herhalen. Als u daarvan gebruikt wilt maken, moet u eerst een mail naar apotheek@huisartshoornaar.nl of een bericht via het patiëntenportaal naar de huisarts (e-consult) sturen, waarin u aangeeft welk medicijn u via het patiëntenportaal wilt gaan herhalen. Na beoordeling door de arts, ontvangt u een mail c.q. bericht terug dat deze mogelijkheid voor u is open gezet in het patiëntenportaal.